У Дніпрі п'яний водій прикинувся сплячим, щоб уникнути розмови з поліцейськіми

У Дніпрі п'яний водій прикинувся сплячим, щоб уникнути розмови з поліцейськіми

А потім — сходив "до вітру" біля дитячого майданчика на очах правоохоронців.

Порушував громадський порядок та керував автомобілем у стані сп'яніння - патрульні склали на нетверезого водія адміністративні матеріали

30 жовтня, близько 2-ї години ночі спецлінії 102 зателефонував мешканець вул. Богомаза і повідомив, що йому заважає відпочивати музика, яка гучно грає з автомобіля Volkswagen Crafter 35, що стоїть у дворі.

Патрульні прибули на місце події і побачили вказаний транспортний засіб, який рухався назустріч без увімкненого ближньго світла фар. Побачивши патрульний автомобіль водій Volkswagen різко змінив напрямок руху. Поліцейські наказали йому зупинитися. Водій виконав вимогу, але зачинився всередині і став вдавати, що він нібито спить. Втім, зрозумівши, що його акторський талант на інспекторів не діє, вийшов з автівки.

Під час спілкування з чоловіком охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування. Чоловік погодився. Результат був позитивний - 2,76 проміле алкоголю в крові кермувальника.

Під час складання відповідних адміністративних матеріалів за керування у стані сп'яніння громадянин не втримався аби ще раз не порушити порядок і вирішив справити природні потреби неподалік дитячого майданчику. Поліцейські затримали чоловіка і склали на нього протокол за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство).