2 хокеїста з Дніпропетровщини дійшли до фіналу Юнацьких Олімпійських Ігор у Лозанні

Сьогодні в столиці ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор, швейцарській Лозанні, відбулися півфінальні поєдинки хокейного турніру у форматі 3х3, де команди складаються зі спортсменів з різних країн, повідомляють уnoc-ukr.org

Приємно відзначити, що учасниками вирішальних поєдинків стали відразу двоє українців, обідва - з Дніпропетровщини.

Першим на лід серед українців вийшов Володимир Трошкін у складі команди "Green" - переможців групового етапу. У поєдинку проти команди «Black», яка напередодні завдала єдиної поразки команді українця у 7 поєдинках турніру, сповна взяв реванш. 7-3 і хет-трик на рахунку українця!

У другому півфінальному матчі команда українця Дениса Паська "Red" протистояла «коричневим» і перемогла з рахунком 9:7.

Відтак обидва наші співвітчизники зійдуться у фінальному протистоянні, де розіграють золоті нагороди.

«Почуття переповнють, адже це наші перші Юнацькі Олімпійські Ігри. Сьогодні мені вдалося вийти на вдалу позицію і завдяки своїм партнерам по команді закинути у ворота суперників три шайби. Зберігаємо бойовий настрій. Ми налаштовані перемагати», - поділився з преслужбою НОК Володимир Трошкін.

Відзначимо, команди українців вже зустрічалися на груповому етапі і лише серія булітів дозволила команді Володимира Трошкіна завершити матч на свою користь.

Вирішальні поєдинки за медалі ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Лозанні відбудуться сьогодні, 15 січня.

Нагадаємо, Юнацькі Олімпійські ігри, що проходять в Лозанні з 9 по 22 січня, зібрали 1880 спортсменів з різних куточків планети. На престижному старті Україна представлена 39 спортсменами, які виборюють у 12 з 16 можливих зимових дисциплін.