Внутрішні авіарейси відновлюють з 5 червня: квитки вже можна купити від 499 грн

Сьогодні на засіданні Уряду було прийнято рішення про відновлення внутрішніх авіарейсів з 5 червня. МАУ виконає перший рейс 5 червня. WindRose вже продає авіаквитки на рейси по Україні від 499 грн в один бік!

Українська авіакомпаніяМАУвже повідомила про відновлення рейсів зКиєвавОдесуз 5 червня 2020 року. Перший рейс до сонячної Одеси вилетить з Києва у цю п’ятницю та суботу, 5-го та 6-го червня, а повернеться з Одеси до Києва, відповідно, у понеділок та вівторок, 8-го та 9-го червня.

  • Київ – Одеса – 5 та 6 червня
  • Одеса – Київ – 8 та 9 червня

Ціна авіаквитків від 1505 грн в один бік.

Отже, наразі авіакомпанія МАУ почне виконувати поодинокі внутрішні рейси починаючи вже з цієї п’ятниці. Можливо, у найближчі дні додадуть квитки на інші напрямки по Україні. Наразі авіаквитки на внутрішні рейси МАУ є з 15 червня 2020 року.

А українська авіакомпаніяWindRoseвідновлює внутрішні рейси з 15 червня 2020 року, а такожвлаштовує акцію на внутрішні перельоти по Україні. Вартість акційних авіаквитківвід 499 грн в один бік!

Авіаквитки між п’ятьма найбільшими містами України –Києвом,Харковом,Дніпром,ЛьвовомтаОдесоювже в продажу.А також вже з 15 липня компанія почне обслуговувати ще один напрямок –Київ –Миколаїв.

Деталі акції:

  • розпродаж триватимедо 15 червня
  • квитки за акційною ціною можна купити на рейсиз 15 червня до 24 жовтня

Компанія пропонує зручний розклад польотів Україною, завдяки якому пасажир має можливість обирати між вранішнім, денним та вечірнім вильотами та відвідати одночасно 2-3 міста на день. Зокрема, зі Львова до Харкова можна дістатися і повернутися назад протягом одного дня.