Активістка і підприємниця Ешонкулова про Бориса Філатова: "Не побоявся казати про найболючіше, і люди йому за це вдячні"

Дніпровська активістка і підприємниця Наталія Ешонкулова на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала допис на підтримку Бориса Філатова. Вона на прикладі випадків з власного життя розповіла про те, як міський голова Дніпра неодноразово допомагав звичайним людям боротися з рейдерами і бандитами, завжди чесно і відкрито висловлював свої думки, а також з перших днів повномасштабного вторгнення захищав місто і робив усе для підтримки військових, пише «Наше місто».    

Нагадаємо, що, незважаючи на замах на життя, який стався у липні 2021 року, громадська активістка Наталія Ешонкулова не припиняє боротьбу зі своїми кривдниками. Вона впевнена, що замовниками замаху є Олександр Петровський, Сергій Олійник та Еміль Арутюнян, які пов’язані з кримінальним угрупованням «Дніпропетровська братва». 

Раніше розкритикував правоохоронну систему та заявив про підтримку мера Дніпра Бориса Філатова Командувач Української добровольчої армії, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош.

Нагадаємо, що 9 жовтня після похорону свого колишнього заступника Михайла Лисенка Борис Філатов заявив, що його фактично “вбили” правоохоронці. Він емоційно звернувся до громадськості, критикуючи безпрецедентний тиск на місцеве самоврядування. Філатов зазначив, що професійні керівники, які можуть протистояти викликам, зокрема ракетним ударам, піддаються переслідуванню. Він також наголосив на наближенні фронту до Дніпра.