Більше мільйона фоловерів в Instagram: як песик-блогер із Дніпра допомагає ЗСУ

Чіхуа-хуа Леонід – песик блогер. Він допомагає евакуйованим тваринам та збирає донати, бо має шалену популярність в соцмережах, пише «Наше місто».

Цей чарівний малюк на ім’я Леонід – справжній дніпровський блогер. В нього більше мільйона фоловерів в інстаграм та тік-ток. Але з початку повномасштабного вторгнення Леонід і його господарка  Юлія почали використовувати популярність для того, аби допомагати ЗСУ, І тепер Леонід – амбасадор благодійного фонду.

Фонд право на життя допомагає людям та тваринам, що страждають від російської агресії.  Безліч евакуйованих тварин знаходять нові родини у Дніпрі. Так Леонід допомагає наразі собачці на ім’я Доллі, яку знайшли в жахливому стані в підвалі одного з будинків на Донеччині. Доллі не покинула свій будинок і чекала господарів, а вони покинули її і не повернулись. І сьогодні Юлія та Леонід оплачують лікування та перебування Доллі в клініці.

Юля каже, що навіть думки не було виїхати з рідного міста. А Леонід, до речі, вибухів та повітряної тривоги зовсім не боїться.

А поза соцмережами та волонтерською діяльністю Льончик просто дуже залюблений та довгоочікуваний член родини, який став подарунком на Новий Рік три роки тому.

Льончик закликає усіх – допомагайте притулкам і покинутим тваринам, адже вони страждають від війни щоденно! А також не забувайте донатити та наближати перемогу України.