Це диво, що всі живі: власник квартири, в яку влучили уламки ракети в Дніпрі, показав, що від неї лишилося

Денис Гороховський, власник квартири, в яку влучили уламки ракети в Дніпрі, вважає справжнім дивом, що внаслідок потрапляння уламків снарядів в будинок, обійшлося без жертв. Чоловік разом з сім’єю давно мешкає в Києві, але у сусідній квартирі знаходилася його бабуся. Він зізнався, що про матеріальну шкоду спочатку навіть і не думав. Головні думки були, щоб з бабусею і сусідами все було добре, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на публікацію Дениса на його сторінці у Фейсбук.

Він показав, як квартира виглядала до того, як в неї влучили уламки ракети.

Фото зроблене у 2014 році, коли Денис одружився

«Вчора стався збіг низки факторів, які можна назвати дивом. По-перше, бойова частина ракети не здетонувала. Багато в чому завдяки типу будинку, були б бетонні перекриття, під’їзду могло не бути, і жертв було б куди більше.

По-друге, на поверх нижче була спальня маленької дитини, і диво, що фрагмент ракети зупинився на моєму поверсі, а не пішов далі.

Дівчина, яка живе поверхом вище, постраждала, але без якихось складних травм. Сьогодні з нею розмовляв, уже вдома.

Із сусідніх квартир нікого не зачепило.

Загалом, враховуючи всі вступні, можна говорити, що ситуація розвивалася за найкращим сценарієм із можливих.

І останнє: до ППО питань немає і не може бути. Вони збили ракету, яка могла призвести до величезних жертв. А так відбулися лише матеріальними збитками», – написав Денис.