#ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий: працівники відділу терцентру у Чечелівському районі та педагоги НВК № 61 навели лад та озеленили території

Дніпряни продовжують долучатися до загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий, аби навести лад та озеленити території. Цього разу взяли участь і працівники відділу міського територіального центру у Чечелівському районі та педагоги навчального-виховного комплексу № 61. 

«Наш заклад соціального захисту теж вирішив долучитися до таких чудових загальноміських акцій. Це так добре, коли усі гуртом, кожен на своїй території, висаджує рослини. Сьогодні соціальні робітники, підопічні терцентру селища Краснопілля навели лад на прилеглій до закладу території, висадили на клумбах тюльпани, нарциси, ялівець. А також пофарбували лави, огорожу, двері», — прокоментувала заступниця директора Дніпровського міського територіального центру Тетяна Кашура.

Підопічна терцентру Антоніна Цикорська теж долучилася до упорядкування клумб, висаджування квітів: «У знак вдячності соціальним працівникам за те, що про нас піклуються, теж вирішила допомогти в упорядкуванні території. Усі гуртом висадили квіти. Я полюбляю возитися із землею, рослинами. У мене в самої вдома багато тюльпанів, нарцисів. Як приємно дивитися на гарні квіти. Перехожі фотографують».

Цього дня продуктивно попрацював і колектив навчально-виховного комплексу № 61. На подвір‘ї закладу висадили 1 000 канн, які самостійно розводять співробітники НВК. 

«Сьогодні колективом згуртувалися і прикрасили територію нашого закладу — висадили 1 000 канн. Восени їх викопали, аби взимку вони не пропали. А зараз їх вже знову висадили. Дуже гарні квіти. Приємно тішитися такій красі», — підкреслила заступниця директора з виховної роботи НВК № 61 Яна Валеріївна.