Дніпрян запрошують безкоштовно вивчати англійську у “Гончаренко-центрі”

Дніпряни зможуть брати участь у цікавих безкоштовних освітніх та культурних заходах: в місті за адресою вул.Старокозацька, 40-Б відкрився "Гончаренко-центр". 

Дніпро став 27-м містом України, де працюватиме осередок найбільшої мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів. Мета роботи “Гончаренко-центрів” - надання сучасної, якісної та доступної освіти громадянам.

Запит людей на освіту та культури є вищим, аніж до вторгнення,  - зазначив засновник мережі освітніх центрів, народний депутат України Олексій Гончаренко.  - Тож ми можемо зробити свій внесок. Це - простір, де діти і дорослі можуть безкоштовно вчити англійську, українську мови, опанувати фінансову та цифрову грамотність тощо.

Від початку повномасштабного вторгнення  “Гончаренко-центри” працюють в т.ч. як волонтерські хаби, надають допомогу військовим та переселенцям. Дніпро та дніпряни вже мають гарний досвід співпраці зі спільнотою Олексія Гончаренка. Так, кілька машин-позашляховиків, а також антидронові рушниці та інші потрібні на фронті речі були придбані та передані для військових завдяки зусиллям громади Дніпра та плідній співпраці депутата Дніпровської міської ради Олексія Безуглого і його однодумців із командою Олексія Гончаренка.

Новий освітній простір допоможе мешканцям Дніпра та переселенцям набувати нових знань та навичок, покращити свою кваліфікацію та знайти роботу:

Центр надає людям можливість вивчати іноземну мову, стати більш затребуваними на ринку праці та отримувати більші зарплати, - зазначила Тетяна Янушкевич, очільниця інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.
Буде корисно вивчити англійську, щоб вступити до вищого навчального закладу та мати гарне майбутнє, ділиться враженнями Кирило, який разом із матусею Ганною приїхав до Дніпра з Покровського району.
В перший день роботи "Гончаренко-центру" в Дніпрі для всіх охочих відбулося відкрите заняття з англійської мови. В подальшому цей осередок освіти та культури запросить  зацікавлених містян, дітей, підлітків та дорослих  на цікаві та корисні заходи, які будуть анонсуватися у соцмережах,  повідомила директорка "Гончаренко-центру" в Дніпрі Вікторія Паніна.