До Дніпра йде суттєве похолодання: прогноз погоди

З 21-го червня над Україною розташувався антициклон на Aviv, який зумовить суху, переважно сонячну погоду по всій території держави. Спека спаде навіть на сході та півдні. Дніпропетровщина – не виключення. Більш того, з понеділка, 24 червня, синоптичні сайти обіцяють тиждень прохолоди, повідомляє «Наше Місто».

Найспекотнішою у Дніпрі буде неділя, 23 червня, коли християни східного обряду будуть святкувати Трійцю. Тому, у кого є можливість, можна планувати вихідний на березі водойм.

З понеділка, 24 червня, температура повітря вдень впаде до комфортних +25…+27 градусів, а вночі до +18. Так що, на час можна буде забути про таку недозволену сьогодні розкіш, як кондиціонери. Будемо сподіватися, що завдяки зниженню температури повітря в Україні вдасться знизити енергоспоживання, і, як наслідок, поменшає тривалість відключень світла.

З 21-го червня над Україною розташувався антициклон на Aviv
Та повернемося до прогнозу погоди. Не спекотним і сухим у Дніпрі буде увесь наступний тиждень – аж до вихідних. 29-30 червня температура повітря вдень підніметься до +28….+30 градусів.