Хліб всьому голова: чи багато хліба їдять дніпряни і яким сортам надають перевагу

Важко уявити обідній стіл без хліба. Адже саме він є одним із найголовніших продуктів, який має бути присутнім у раціоні людини. Хлібобулочні вироби здатні якісно вгамувати голод та урізноманітнити їжу.

Хліб ми споживаємо зранку на сніданок, в обід та на вечерю. Чорний, білий, сірий, житній – його різновидностей в магазинах велика кількість на будь – який смак та гаманец.

У той же час лікарі радять або зовсім відмовитися від цього популярного продукту, або споживати його у мінімальній кількості через високу калорійність та неправильність вуглеводів.

Журналісти «Наше місто» поцікавилися  у містян, як часто буває хліб у їхньому раціоні і яким сортам вони віддають перевагу.

Що відповіли люди, дивіться у нашому відео.