Хто і чим годуватиме школярів Дніпра

Більшість школярів Дніпра в цьому році сіли за парти, адже обрали офлайн формат занять. А це означає, що в школах стартував і новий сезон харчування.  Організація цього процесу – це не просто забезпечення дітей їжею, а  комплексний підхід до підтримки їхнього здоров’я. Тому дуже важливо, щоби страви були різноманітними та корисими. Що учні Дніпра і їхні батьки говорять про харчування в школах, дивіться у сюжеті журналістів «Наше місто».

Дві компанії – “Олімпіус Консалт” та “Контракт продрезерв 5” – у цьому році забезпечують харчуванням школярів Дніпра. Загалом це 151 школа. У 149 з них через кейтеринг – це доставка готової продукції до закладів освіти, а ще в двох – самостійне приготування страв штатними працівниками.

Щодо меню шкільних страв, то воно досить різноманітне. Тут є і риба, і м’ясо, макарони, каші та фрукти. Батьки школярів кажуть, особливих нарікань на харчування від дітей не чують. Але велику роль відіграють також смакові уподобання самих учнів.

У міській раді пояснюють, якщо у батьків виникають питання щодо якості страв або організації процесу харчування, потрібно звертатися до керівництва навчальних закладів або до компаній постачальників.