Його військова «кар’єра» ганебно закінчилась: за що чоловік отримав до 15 років позбавлення волі (Фото)

 До п’ятнадцяти років  позбавлення волі засуджено бойовика так званої «днр», який воював на боці російських окупантів, повідомляє Горсовет.
 
До п’ятнадцяти років  позбавлення волі за державну зраду засуджено стрільця  мотострілецької бригади «Республіканська гвардія» терористичної організації «днр». Часу покаятись перед українцями за свій вчинок буде вдосталь.


 
Слідчі СБУ встановили, що мешканець Донецької області добровільно вступив до лав НЗФ «Республіканська гвардія».
 
З початку російської агресії він під керівництвом військового командування окупаційних військ рф приймав безпосередню участь у бойових діях проти військовослужбовців ЗС України на території Донецької та Запорізької областей.
 
Саме на запорізькому напрямку його військова «кар’єра» ганебно закінчилась.
 
В результаті бойового зіткнення його збройне формування було фактично знищене бійцями ВСУ, а сам «горе окупант» 5 днів скитався полями та лісосмугами Запорізького краю та врешті був взятий у полон.
 
Бойовика визнано винним  за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) та  ч. 2 ст. 260 (участь у не передбаченому законом збройному формуванні) Кримінального кодексу України.
 
Заходи з викриття злочинної діяльності відбувались під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури.

Нагадаємо, раніше ми писали Вышел из дома и пропал: в Днепре с февраля разыскивается Петр Сачко   Дістатися можна всіх районів: на Дніпропетровщині відновили популярні маршрути