Краще не буде. Мер Дніпра Філатов прогнозує важку зиму

Мер Дніпра Борис Філатов закликав містян об'єктивно оцінювати реальність та готуватись до того, що зима може бути дуже складною. Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на інтерв'ю міського голови виданню Наше місто.

Більше того: не хочу людей лякати, але треба готуватися, що далі може бути гіршим. Ми розуміємо, що у нас з економікою, з гривнею, як може скластися ситуація з опалювальним сезоном. Дай Бог нам усім пережити живими-здоровими цю зиму. Ми спілкуємось із урядом. Намагаємось виробити якісь механізми. Але краще не буде. Ми сподіваємося на краще, але маємо об'єктивно оцінювати реальність.

Фактично, зараз у нас немає портів. Немає працюючих підприємств Маріуполя… Куди відвантажуватимуть продукцію криворізькі ГЗК? А якщо вони почнуть зупинятися, де працюватимуть десятки тисяч людей? Олександр Вілкул дуже сильно переживає з цього приводу. Але він сам не вирішить проблему, - розповів  Філатов.

Також він прокоментував підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті. 

Підвищення цін на проїзд у транспорті – об'єктивне рішення. Його довгий час відтягували. Але коли така ціна на паливо, ми не в змозі все це тягнути, - додав мер Дніпра.

Нагадаємо, Борис Філатов дав відповідь, як працюватимуть школи Дніпра.