Масове отруєння безпритульних собак у Дніпрі: хто винен

На території підприємства «Інтерпайп НТЗ» у Дніпрі трапився жахливий випадок масового отруєння безпритульних собак. Журналісти «Нашого Міста» дізнавалися подробиці жахливого інциденту.

За словами очевидців, собаки, які мали чипи та пройшли стерилізацію, були під опікою працівників заводу. Люди регулярно годували тварин і допомагали їм пережити суворі зимові умови. 

Проте кілька днів тому чипованих собак було знайдено мертвими на території підприємства. Цей інцидент викликав хвилю обурення серед громадськості, а також змусив замислитися про безпеку безпритульних тварин у місті.

Начальниця відділу реєстрації КП «Зооконтроль» Ірина Пономаренко прокоментувала ситуацію та відповіла на кілька ключових питань.

«Так, у нас є інформація про безпритульних собак на території підприємства. Ми неодноразово виїжджали для проведення робіт із їхньої стерилізації та чипування. На той момент тварини були в задовільному стані, і працівники підприємства повідомляли, що піклуються про них… також дзвоніть до нас», – каже Ірина Пономаренко, начальниця відділу реєстрації КП «Зооконтроль».
Якщо ви стали свідком жорстокого поводження з тваринами, звертайтеся до правоохоронних органів або КП «Зооконтроль».

Детальніше про отруєння собак у Дніпрі – дивіться у нашому відео.

 

За матеріалами Наше Місто.