На проросійські наративи Олійника про «переговори» з ворогом відреагував блогер Денис Казанський

image

Одіозний дніпровський політичний діяч, який не геньбував жити на брудні гроші олігарха Коломойського зараз взагалі подався на всі тяжкі і просуває відвертий російський наратив про те, що необхідно скласти зброю і домовлятись з окупантами. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. На це відреагував український блогер та політичний оглядач Денис Казанський в своєму Telegram.

Screenshot_1

Блогер назвав «безмежним скотством» те, що колишній голова облради з-за кордону виправдовує дії ворога, який влаштував геноцид його ж народу і вбив одним ударом 40 людей в його рідному місті:

О, в нас тут новий Мураєв з’явився. Колишній голова Дніпропетровської облради близький до Коломойського Святослав Олійник пише, що потрібно скоріше йти на компроміс з Росією з урахуванням її інтересів і розміщує у пості прапор держави, яка лише у його рідному місті за один раз вбила 40 людей ракетним ударом по багатоповерхівці.

Скільки років вже пишу про політику, колаборантів, зрадників, а досі до кінця не можу осягнути, що буває настільки безмежне скотство. Такі виправдають, що завгодно. І геноцид свого ж народу, і концтабори, і газові камери.

Наскільки я розумію, оскільки він це пише, то перебуває зараз не в Україні. Просто цікаво, а як він збирається потім у своє рідне місто повернутись і дивитися в очі своїм землякам?, — пише Денис Казанський.

photo_2023-05-05_09-45-00

Нагадаємо, раніше на слова Святослава Олійника про те, що «з ворогом потрібно домовлятись» відреагував український політик та засновник добровольчого батальйону «Братство» Дмитро Корчинський. Він закликав розпочати розслідування проти «жалюгідної потвори» Олійника.