Підвищили точність та надійність системи наведення та вогневого ураження: дніпровські гвардійці удосконалили радянський зразок зенітної установки

Наші гвардійці не лише мужні та відважні, а й майстри своєї справи. Вони постійно працюють над удосконаленням озброєння, аби бути готовими до будь-якого виклику. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Дніпровська бригада НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського».

Цього разу гвардійці модернізували радянський зразок зенітної установки. Вони підвищили точність та надійність системи наведення та вогневого ураження.

«Щоб мати перевагу на полі бою, маємо оснащувати наявне озброєння новими технологіями, а це вимагає комплексного підходу, об’єднуючи кращі ідеї удосконалення, аби створити високоефективні системи, які забезпечать перевагу в оборонній стратегії та військовій силі», – коментують зенітники 31 Бр НГУ.

Це чергове підтвердження того, що наші захисники готові до будь-якої загрози. Вони не лише боронитимуть нашу країну, а й робитимуть це з високою ефективністю.