Поліція фіксує наслідки обстрілів Дніпропетровщини окупантами

Відомо, що впродовж доби ворог декілька раз обстріляв місто Марганець, Нікополь та Червоногригорівську громаду. Для фіксації наслідків обстрілів на місця влучань виїхали поліцейські районного управління поліції. Про це повідомляє Gorsovet.

У понеділок, 26 вересня, приблизно о 17.45 з боку тимчасово окупованої території Запорізької області ворог із РСЗВ обстріляв місто Марганець.

Відомо, що було поранено троє чоловіків, всіх ушпиталено. Пошкоджень зазнали гаражний кооператив, підприємство, автівки.

А вранці 27 вересня приблизно о 4.50 ворог завдав ще одного удару по місту Марганець – було пошкоджено приватні будинки, адміністративну будівлю, автомобілі.

Також у вівторок о 4.00 з боку тимчасово окупованого міста Енергодар Запорізької області із РСЗВ відбувся обстріл міста Нікополь. В результаті обстрілу пошкоджень зазнали понад 10 приватних будинків, господарчі споруди, будівля підприємства .

Також під обстріл потрапила Червоногригорівська громада: наразі з’ясовуються масштаби пошкоджень.

За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що стало відомо, якими ракетами вдарили по Запоріжжю