Полюбляє сир та знаходить вибухівку: Пес Патрон знешкоджує ворожі цілі (фото)

Маленький пес на ім'я Патрон від початку війни вже виявив близько 150 вибухонебезпечних предметів, про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає Горсовет.

 Службовий пес Головного управління ДСНС України у Чернігівській області нещодавно відмітив своє дворіччя, але вже став дуже відомим по всій Україні завдяки самовідданій роботі. 

Його кличка йому неабияк пасує, бо він, як і належить патрону, швидко й влучно знешкоджує ворожу ціль. Допомагаючи нашим саперам, Патрон від початку війни виявив близько півтораста вибухонебезпечних предметів

Денис Монастирський дізнався, що Патрон дуже полюбляє сир та пообіцяв особисто почастувати хвостатого пітотехника вже найближчим часом. 

А ще Патрон чітко дотримується правила: почув сирену про повітряну тривогу – сховався в укриття. Там на дозвіллі він тішить і розважає діток, які перебувають у сховищі наших чернігівських рятувальників ДСНС.
Дякую, Патроне, за службу!

І покі навіть собаки працюють на перемогу України, деякі українці працюють на ворога - нагадаємо, що у Новомосковську було затримано диверсанта, який знімав відео вибухів