Розбиті вікна та тріщини на фасаді: Міський палац дітей та юнацтва після ракетної атаки по Дніпру

В результаті масовоної ракетної атаки по Україні напередодні новорічних свят постраждали всі великі міста нашої держави. Наслідки для Міського палацу дітей та юнацтва оцінила чергова по місту Діана Нахутіна – представниця департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

 «Від вибухової хвилі постраждав Міський палац дітей та юнацтва, за адресою Набережна Перемоги, 5. Співробітники палацу після ретельного огляду зʼясували наступні наслідки: пошкоджено 47 вікон, 6 кватирок, 6 віконних рам, розбито 2 скляних дверей, пошкоджені сходи та на фасаді будівлі зʼявились тріщини», – розповідає Альона Шульга директорка КПНЗ «Міський палац дітей та юнацтва» ДМР.

Ремонтні роботи розпочнуться вже 2 січня, спочатку усі вибиті вікна будуть зашиті, після чого розпочнеться велика робота по відновленню пошкоджень споруди.

«Це вже вдруге наші заклади страждають від обстрілів, вперше це був КПНЗ «Центр художньої та естетичної творчості учнівської молоді» ДМР, що на лівому березі, тоді постраждали 6 вікон. Цього разу це КПНЗ «Міський палац дітей та юнацтва» ДМР, що на правому березі. Нащастя відвідувачів, дітей та батьків в цей час у закладі не було та ніхто не постраждав», – розповіла Діана Нахутіна, представниця департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

За матеріалами Наше Місто.