Швидка реакція на звернення мешканців: комунальники Дніпра відремонтували аварійний дощоприймач

На Набережній Перемоги комунальники Дніпра відранку лагодять аварійний дощоприймач. Про його незадовільний стан мешканці повідомили на цілодобову Єдину гарячу лінію для звернень громадян.

«Спочатку ми виїжджаємо на місце та шукаємо причину несправності. Далі знімаємо старий дощоприймач, прочищаємо яму та готуємо його до ремонту. Саме такі роботи виконуємо по Набережній Перемоги. Наразі ми вже тут підготували опалубку та заллємо її бетоном. Також встановимо нову антивандальну решітку. Приблизно через тиждень рух транспорту тут відкриють», - зазначив слюсар Сергій Петрушкін.

Крім цього, сьогодні комунальники відпрацювали ще одну заявку щодо аварійного дощоприймача на проспекті Лесі Українки. Загалом з початку року комунальники відремонтували понад 400 дощоприймачів, а близько 1000 прочистили. Бо слідкувати за належним станом та докласти максимум зусиль, аби Дніпро не потерпав від підтоплень - саме таке завдання поставив міський голова Борис Філатов перед відповідними службами.

«Наразі ми майже не помічаємо підтоплень, які були раніше у місті. Бо комунальники виконують систематичну роботу, аби цього уникнути. За останні півтора року багато таких місць вдалось відремонтувати. Особливу увагу приділяємо так званим «замкненим» місцям, профілактично їх прочищаємо, аби недопустити підтоплень. Загалом працюємо кожного дня, дані роботи ведуться по основних магістралях. Також нещодавно велику роботу розпочали на Донецькому шосе та на просп. Миру. Найближчим часом плануємо завершити заміну дощоприймачів по Донецькому шосе, а також на бульварі Слави», - зазначив заступник начальника КП «УРЕА» ДМР по гідроспорудах та інженерному захисту