Сквер Прибережний: місце у Дніпрі, яке наче магнітом притягує тисячі людей

В ці спекотні червневі дні жителі та гості Дніпра шукають будь-які способи втекти від спеки. Одним з улюблених місць відпочинку стало зелене і мальовниче місце на березі Дніпра – сквер Прибережний. Яскраві миті скверу зафільмували журналісти «Нашого Міста».

Фонтани у сквері Прибережному – це не просто джерело прохолоди, а й справжня окраса цього мальовничого місця. Вони органічно вписуються в ландшафт скверу, роблячи його ще більш затишним та привабливим. Діти з радістю плескаються у фонтанах, перетворюючи їх на водні атракціони. Також у парку є ігровий спортивний майданчик для скелелазіння та паркуру. Для дітей встановлено різноманітні каруселі та мотузкові сходи.

Підлітки обирають більш активні розваги. Вони ганяють на велосипедах, самокатах та скейтах. Для прихильників Street workout встановлені спеціальні вуличні тренажери.

Сквер Прибережний також пропонує спокійний відпочинок, забезпечуючи мешканцям і гостям міста можливість насолодитися тишею та природою. Він ідеально підходить для прогулянок, пікніків і релаксації. Затишні лавки, мальовничі пейзажі та приємна атмосфера створюють ідеальні умови для відпочинку на свіжому повітрі. Окрім того, сквер пропонує зручні місця для читання або спілкування з друзями, а також простір для занять йогою чи медитацією.