У Дніпрі на річці біля Парку Сагайдак унесло течією гумовий човен з підлітками

У Дніпрі ледве не закінчилося трагедією розвага підлітків, які каталися у гумовому човні по річці біля Парку Сагайдак. Інцидент стався увечері суботи, 30 липня, повідомляє Gorsovet.

Свідки подіі повідомили до служби порятунку, що  під час перебування на воді гумовий човен в якому знаходились двоє підлітків течією віднесло від берегу. Самотужки дістатись назад вони вже не мали змоги. Адже не вистачало сил подолати значну відстань.

На допомогу підліткам прийшли водолази. За допомогою човна та рятувальної мотузки вони повергули до берега човен підлітків.

Із порушниками правил безпеки поводження на водоймах проведено профілактичну роботу.
До надання допомоги було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області. Радимо все ж не нехтувати порадами надзвичайників та із відповідальністю ставитись до безпекових рекомендацій, аби не стати заручником ситуації, в якій сьогодні опинились підлітки. Батькам необхідно постійно проводити профілактичну роботу із дітьми та нагадувати важливі правила безпеки, - йдеться у повідомленні ДСНС у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Старих Кодаках в Дніпрі знайшли розчленоване тіло.