У Дніпрі продовжують усувати аварійність комунікацій у багатоквартирних будинках

У місті Дніпро продовжуються роботи з ремонту та оновлення в багатоквартирних будинках. Ці роботи здійснюються відповідно до звернень мешканців з метою усунення аварійності комунікацій. Зараз оновлення проводяться у найпротяжнішому будинку "Китайська стіна", розташованому за адресою просп. Героїв, 12. В рамках цього проекту виконуються комплексні ремонтні роботи, зокрема заміна аварійних систем каналізації, водопостачання, опалення, електромереж, а також виконується шпаклювання міжпанельних швів..

«Тут виконуємо багато видів ремонтних робіт, підхід – комплексний. Згадані комунікації замінюємо в усіх 36 під’їздах. Також замінюємо усюди електропроводку, зокрема на кожному поверсі під’їздів. Ремонти виконуються за графіком. Передусім це ті роботи, за якими було найбільше звернень від мешканців», – прокоментував директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай.

Він також додав: у будинку розпочали ремонт у під’їздах, зокрема й вхідних груп. А ще у планах зробити покрівлю, виконати благоустрій.

Бригадир ремонтної бригади, яка замінює систему теплопостачання у будинку, Сергій Господінов розповідає: «При заміні комунікацій використовуємо поліпропіленові труби діаметром 63 мм. Вони, на відміну від залізних труб, не піддаються корозії, не ржавіють, не засмічуються, а відтак — служать довше. А ще їх утеплюємо. Через старі труби порушувалася циркуляція теплоносія. Після заміни на нові буде якісна подача теплоносія в будинку, а відтак — тепло в оселях».