У Дніпрі в сквері на Калинівському (Клочко-6) з'явилися родинні дерева. Фото

Родинні дерева з’явились у сквері на Калинівському (Клочко-6).

Про це повідомляє Gorsovet з посиланням на нардепа Дмитра Кисилевського.

Депутат розповів, що перші 5 лип і ялинка тут були висаджені майже рік тому, у грудні - всі вони здорові і активно ростуть. Весною до них додались ще 50 лип. Тепер прийшов час очистити сквер від дерев, які з весни не прижились, і на їхнє місце висадити нові. Підрядник проявив відповідальність і організував це за власний рахунок.

15 сімей, які живуть у будинках поблизу, відгукнулись на наше запрошення і взяли участь у висадці. Тепер у кожної з них є родинне дерево. Це підтверджено відповідними бірками на саджанцях. Сім’ї будуть доглядати своїх підопічних, то ж тепер дерева матимуть значно більше шансів прижитись.

Якщо якась сім’я, що живе поблизу, має бажання взяти шефство над деревом, яке ще не стало родинним, ми будемо раді. Для цього достатньо звернутись до мого помічника в депутатську приймальню за телефоном 067 249 57 03 - Олексій", - повідомив Кисилевський.

На його переконання, завдяки скверу, дитячому містечку та та спортивному майданчику це місце стає ще одним центром активності та затишку лівого берега Дніпра. Тому він просить дніпрян берегти своє.

Раніше ми повідомляли, Нові перехоплення розмов російських нелюдів: зґвалтували 12-річну дівчинку

У Дніпрі горіла теплиця для вирощування квітів