У Пологах двом дітям відірвало ноги, ворог стріляє в людей та знищує будинки (ВІДЕО)

стреле

У місті Пологи Запорізької області, яке знаходиться в окупації вже 12 днів, де люди вже 10 днів існують на межі виживання, де немає світла, води, зв`язку, де процвітає мародерство, лютує ворог. Окупанти обстрілють житлові будинки, стріляють в людей, мародерствують. Серед мирного населення дуже багато постраждалих. У тому числі і серед дітей.

За словами речника Запорізької обласної військової адміністрації, полковника ЗСУ Івана Ареф’єва, у четвер з облоги вийшли військовослужбовці територіальної оборони, які повідомили жахливу історію, яка сталася у Пологах. 

Як розповіли військові, серед постраждалих внаслідок обстрілу – 8-річна дівчинка . Це донька одного із фермерів. Дівчинці відірвало ногу.

Коли окупанти приїхали, щоб надати медичну допомогу своїм трьом пораненим солдатам, то побачили поранену дитину. Вони сказали, що забирають дівчинку із собою. І коли вже збиралися їхати, то побачили ще й хлопчика, у якого теж було відірвано ногу.

За словами військовослужбовців нашої тероборони, окупанти забрали та вивезли дітей у невідомому напрямку. Також в окупованих містах окупанти руйнують будинки місцевих жителів, забирають мобільні телефони та влаштовують різний характер перевірки, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права.

Нагадаємо, раніше ми писали Резніков заявив, що втеча російських танкових підрозділів вже відома всьому світові