Від лайків не буде відбою: Топ-10 місць для гарних фото у Дніпрі

Настала осінь, а це означає, що літня спека більше не заважатиме проведенню фотосесій на відкритому повітрі. Для тих, хто давно збирався влаштувати тематичний фотосет у Дніпрі, Gorsovet підготував огляд найкращих місць для зйомки.

1.Аеродром на Лівобережному-3

Закритий з 2012 року аеродром на залізничному Лівобережному-3 давно уподобали весільні фотографи. Це ідеальне місце для проведення фотосету у стилі love-story або у дусі романтики польоту. Раніше тут був Дніпропетровський авіаційний спортивний клуб. Тепер же на аеродромі немає нікого окрім кількох вертольотів, які стануть чудовим фоном для романтичної фотосесії.

2.Тунельна балка

Тунельна балка - це те саме місце, де розташований гірськолижний комплекс "Лавіна". Але, крім нього, тут є чудові пейзажі, які з приходом весни можуть стати чудовою локацією для фотосесій на природі в сільському або лісовому стилі.

3.Січеславська Набережна

Без сумніву, це місце жителі міста відвідують найчастіше, це візитна картка та гордість городян, оминути його не можливо. Не тільки через зовнішні краси, а й за фактом – набережна Дніпра найдовша в Європі, довжиною більш ніж 23 км. Вимощена ще багато років тому, у всій красі вона засяяла лише після оновлення у 2005-2007 роках. Знаходячись у самому центрі міста, набережна стає ідеальним місцем для зустрічей, прогулянок та фотосесій. Під час зйомки можна вигідно використати унікальну архітектуру житлового масиву «Вітрило» з одного боку, та Південного мосту, що веде до протилежного боку річки, — з іншого.

4.Ж/М Північний

На Північному знаходиться сосновий лісопарк, який приваблює багатьох шанувальників фотосесій на природі. У лісі є дорога, яка петляє між хвойними насадженнями. Тут виходять чудові фото у будь-яку пору року, адже сосни, як відомо, взимку та влітку одним кольором.

5.Сакура біля ДІІТу

На вулиці Лазаряна ліворуч від стадіону ДІІТ розташована аллея сакур. Зараз, у період цвітіння сакури, фото виходять особливо ніжними Природні локації підійдуть як для весільної, так і для портретної фотосесії.

6.Катеринославський бульвар

Центр міста – це достаток сучасної архітектури, на тлі якої виходять дуже барвисті та живі знімки. Катеринославський бульвар з великою кількістю адміністративних та торговельних будівель доповнено вишуканими рослинами, бруківкою та іншими спорудами, що створюють тут особливу атмосферу. Місце підходить для фотосесій у різних стильових напрямках.

7.Центральний залізничний вокзал

Тут постійно метушня: з раннього ранку до пізньої ночі можна спостерігати сотні приїжджих, які проводжають, навіть жебраків. Відмінно підійде для зйомки, якщо потрібно зняти "життя" в режимі нон-стоп. Єдиний мінус – важко буде налаштуватися, коли довкола все в русі, є ймовірність, що хтось вам завадить.

8.Старі Кодаки

Місце за містом, яке вирізняється особливими природними видами. Тут на вас чекають водні та кам'яні пейзажі, а також романтика сільського життя. Восени Кодаки перетворюються, пожовклі дерева чудово контрастують із річкою Дніпро. Відстань від Дніпропетровська до Старих Кодаків – 18 км.

9. Парк ім. Шевченка

Парк ім. Шевченко вважається одним із найулюбленіших місць городян для прогулянки з коханими, гри з дітьми, зустрічі за шаховим столом та занять у мотузковому парку. Також це одна велика локація для тих, хто хоче влаштувати романтичну зйомку на фоні колишнього палацу Потьомкіна (Палац студентів ДНУ) або зелених насаджень парку.

10. Монастирський острів

Тут, окрім приголомшливої природи та Свято-Миколаївського храму, можна відвідати акваріум прісноводних риб, насолодитися видом чудових диких пляжів та побачити фонтан, що переливається у вечірній час доби. Ідей для фотосесій можна придумати безліч.

Раніше ми повідомляли, що cпортсмен з Дніпра виборов три медалі на Чемпіонаті Європи-2022 з воднолижного спорту