Ворог вдарив з "Градів" по житловим будинкам в Нікополі, є поранені та люди під завалами

Вранці суботи, 16 липня, окупанти вдарили з "Градів" по житловим кварталам Нікополя. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, передає Горсовет.

Ворог продовжує терор наших міст та сіл. На ранок російська армія накрила вогнем Нікопольський район. Умисно ударили з «Градів» по житлових кварталах Нікополя. Пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, школа та будівля ПТУ. Одна жінка поранена. Зараз вона у лікарні, - повідомив голова Дніпропетровської ОВА.

За попередніми данними, двоє людей знаходяться під завалами зруйнованих квартир. На місці працюють рятувальники - розбирають руйнування і шукають людей.

У Криворізькому районі під обстріли потрапили Зеленодольська,  Апостолівська та Широківська громади. У Шестірні є пошкоджене житло. Сталася пожежа на приватному подвір’ї. На щастя, без постраждалих, - додав Резніченко.

Нагадаємо, в п'ятницю у Дніпрі пролунала серія вибухів, є загиблі та поранені. Ми публіковали фото та відео з місця ракетного удару. Також стадо відомо, якими ракетами ворог бив по Дніпру.