Вузи Дніпра: скільки коштує навчання у НТУ «Дніпровська політехніка» в 2023 році

В Україні стартує вступна кампанія 2023 року. Як і минулого року, випускники шкіл звільнені від складання ЗНО. Замість нього українські школярі складатимуть НМТ. Багато хто з них ще у пошуках вищого навчального закладу, в якому б хотіли навчатись. Не останнім аргументом при виборі вузу є ціна. Журналісти сайту «Наше місто» проаналізували, скільки коштує навчання на різних спеціальностях в популярних дніпровських університетах та інститутах. В цій статті представлена вартість навчання в Дніпровській політехніці. 

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» – найстаріший заклад вищої освіти у Дніпрі, перший заклад вищої гірничої освіти України. ВНЗ має багату історію, видатних викладачів та випускників.

Найдоступнішими професіями у цьому вузі є: екологія, геологія, телекомунікації, гірництво, будівництво. Вартість навчання за рік становить від 17 550 до 19 000 гривень за денну форму навчання. Заочка, традиційно, дешевша — від 8800 до 9500.

Дорожче вийде вивчитися на факультетах економіки, обліку та оподаткування, фінансах та банківській справі, маркетингу, кібербезпеці, публічному управлінні та адмініструванні. В середньому річна вартість навчання складає 23 тисячі гривень.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на сайті Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за посиланням.