Як Дніпро долає наслідки нічного ракетного удару по центру міста

Дніпро оговтується після ракетного удару, який ворог завдав по центру міста у ніч на неділю, 11 вересня. Комунальники прибирають скло та цеглини з вулиць. У багатьох будинках в самісінькому центрі вибиті вікна, подекуди вибуховою хвилею винесло двері, повідомляє Gorsovet з посиланням на Дніпро TV.

Настільки була потужна хвиля, що мало того, що склопакетів немає, вони розбиті, двері прямо зірвало, кріплення просто порвало, - розповідає приватний підприємець Володимир.

У пекарні, яка розтащована неподалік від місця "прильоту"  вибиті всі шибки, пошкоджений дах, посічений фасад. А ролети з вікон віднесло на проїжджу частину. У сусідньому офісі люди прибираються зрання. Говорять, пошкоджень багато, та головне, що минулося без постраждалих.

Все було у склі, все посипано. Винесли близько десяти мішків скла та сміття, - каже офісна працівниця Тетяна.

Працівники пошкодженого вибуховою хвилею закладу харчування приїхали на роботу ще вночі. Зараз намагаються прибрати шматки стелі, каміння та скла. Тільки з літньої веранди винесли вже сім відер непотребу.

Нагадаємо, вночі ворог вдарив ракетою по двоповерховій будівлі у центрі Дніпра. Також ми розповідали, що внаслідок ракетного удару по Дніпру зруйнований популярний у містян ринок. Мер Дніпра Борис Філатов нагадав, куди звертатися постраждалим від ракетної атаки.