З'ясувалися подробиці загибелі від рук окупантів 26-річного слюсаря Запорізької АЕС

Стали відомі подробиці обстрілу, який стався в районі Запорізької ТЕС ще 22 серпня. Тоді внаслідок ворожої атаки загинув пасажир таксі. Як з'ясувалося, це був 26-річний працівник Запорізької АЕС Владислав Мітін. Його окуавнти розстріляли впритул. За кілька днів до трагедії чоловік зареєстрував сторінку в інстаграмі, де написав гасло: "Не чекай, дій!", повідомляє Gorsovet з посиланням на УП. Стрічка.

Того дня окупанти відкрили вогонь по автомобілю таксі, в якому слюсар Запорізької АЕС Владислав Мітін їхав на пасажирському сидінні. Фото та відео, на яких зафіксовано пошкоджену автівку з отворами від куль, засвідчують - машину обстріляли майже впритул.

Владислав отримав важкі поранення, його одразу госпіталізували до реанімації. Але за кілька годин він помер. Водій того таксі також загинув. Владислав Мітін закінчив Енергодарську гімназію №5. На Запорізькій АЕС працював слюсарем цеху теплової автоматики та вимірювань - йдеться у повідомленні.

Як ми вже писали раніше, 22 серпня в Енергодарі окупанти обстріляли ТЕС. В результаті обстрілу загинув чоловік. Ще кілька людей отримали пораненння.

Нагадаємо, стало відомо, куди сьогодні вранці влучила крилата ракета у Кривому Розі.