Дніпро висловив солідарність із Києвом у напрямку руху до Європи

Дніпро висловив солідарність із Києвом у напрямку руху до Європи

Партія «Європейська солідарність» провели з’їзд у Київі.

Партія «Європейська солідарність» провели з’їзд у Київі. Фактично дана відмашка до участі політсили у місцевих виборах. Петро Порошенко, виступаючи перед делегатами з’їзду – представниками всіх областей України, підкреслив, що йде на місцеві вибори разом із командою патріотів із різних політичних сил, професійних і проєвропейських лідерів, щоб зупинити проросійський реванш і будувати європейське життя в Україні.

Дніпропетровську область на з’їзді представляли народні депутати України VIII скликання Тетяна Ричкова та Максим Курячий, голова фракції ПП "ЄС" у дніпровській міській раді Каміль Прімаков, ветеран АТО, член Громадської Ради Дніпропетровської Облдержадміністрації Дмитро Кошка.

У ході з’їзду п’ятий президент України Петро Порошенко підкреслив важливість результатів місцевих виборів у стратегії розвитку України:

  • Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни. Насамперед ми повинні сформувати потужні фракції «Європейської солідарності» в усіх облрадах. Але особливо це важливо в південних та східних регіонах – для забезпечення унітарності країни, боротьби з ідеями федералізму та проявами сепаратизму», – сказав Порошенко, виступаючи на з’їзді.
  • Ми дуже великі сподівання покладаємо саме на Дніпропетровську область, бо саме вона у 2014-2015 роках стала форпостом оборони України від східного агресора. Тепер час захищати країну з середини від внутрішнього ворога, що прагне реваншу, таких сил, як ОПЗЖ та некомпетентних облич від «зеленої влади», що прагнуть вирішувати долі на місцевому рівні, - сказав голова «ЄС» у Дніпропетровській області Артур Герасимов.

Представники «ЕС» Дніпропетровської області зазначають, що готові до злагоджених та конструктивних дій у майбутній передвиборчій кампанії та закликають до об’єднання всіх симпатиків та представників політсил, що поділяють прагнення до європейського розвитку країни.

  • Рішучість та енергія чітко відчуваються у позиції лідера ЄС. Саме з таким настроєм йдуть до перемоги. Київ заряджає, але ми не збираємось сидіти на березі Дніпра в очікуванні, коли повз попливуть трупи ворогів України. Ми готові до дій. Вибори 25 жовтня мусять стати демонстрацією здатності українців боронити Україну не лише на фронті, не лише на Майдані, але у кожному місті, селі, селищі. Ми не будемо сидіти за спиною у лідера. Дніпро готовий до дій! У нас дуже мало часу та дуже багато роботи. Хто з нами, хто за європейські цінності, майбутнє у гідній, цілісній, незалежній країні, проти зовнішнього агресора – приєднуйтесь!, - одразу по закінченню з’їду написав на свій сторінці у фейсбук Максим Курячий.
  • «Європейська Солідарність» йде на місцеві вибори як об’єднана патріотична партія, що прагне європейського рівня життя для кожної української громади. Ми оновилися, згуртувалися та готові дати відсіч російським реваншистам. Наша сила — в умінні об’єднуватися з патріотами, а не з популістами, працювати з професіоналами, а не з дилетантами. Серед команди «Європейської Солідарності» Дніпра — люди, які люблять Україну, відстоюють її незалежність і бачать її європейське майбутнє. Наша єдність — європейська перемога. Разом до перемоги!», - відзначила голова дніпровського міського осередку ПП «Європейська Солідарність», депутат ВР VIII скликання Тетяна Ричкова.

Голова фракції ПП «Європейська Солідарність» у Міськраді Дніпра Каміль Примаков

Європейська Солідарність має єдину чітку стратегію розвитку. Це нас об'єднує і в цьому наша перевага.