У Дніпрі фахівці управління соціального захисту населення вже працюють у новій формі

У Дніпрі фахівці управління соціального захисту населення вже працюють у новій формі

До Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради завезли першу партію корпоративного одягу для спеціалістів.

«При розробці дизайну одягу враховувалися усі побажання та особливості кожного співробітника. Також для нас важлива була якість тканини та дотримання класичного стилю. Так, у комплект входять дві сорочки на зимовий період з довгим рукавом та дві з коротким - на літній. Також на сезони зима та літо по два комплекти штанів, спідниць та жилеток. Перед пошиттям одягу в кожного співробітника індивідуально знімалися мірки. Наші фахівці задоволені новою комфортною та стильною формою, бо в ній буде зручно приймати мешканців міста», — розповіла Людмила Цибленко, начальниця відділу персоніфікованого обліку отримувача пільг по Індустріального району Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради.

Спеціалістка відділу прийому громадян Лівобережного управління Наталя Тихон згадує, що за три роки роботи форми в них не було, але вони дотримувалися певного дресс-коду.

«Я вважаю, що ця форма підкреслює жіночність кожної працівниці. Окрім цього, вона виготовлена з якісного протиалергійного матеріалу, приємного на дотик. Кольори одягу приємні та стримані. У ньому я відчуваю себе дуже зручно, бо він має правильний фасон. Перед пошиттям форми усі наші побажання були враховані. З нами консультувалися, беручи до уваги специфіку нашої роботи. Взагалі, ця форма виокремлює працівників соціальної сфери», — додала Наталя Тихон.

Загалом до Лівобережного управління надійшло 66 комплектів корпоративного одягу для спеціалістів, що приймають дніпрян. Відповідно до розрахунку кількості фахівців, до Амур-Нижньодніпровського управління направлено – 28 комплектів, до Індустріального – 23 і до Самарського – 15.