21-річну дівчину будуть судити за "закладки" наркотиків та психотропів

21-річну дівчину будуть судити за "закладки" наркотиків та психотропів

Прокуратура Дніпропетровської області направила до суду обвинувальний акт відносно 21-річної дівчини, яка робила “закладки” наркотиків та психотропів.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

“Дніпропетровською місцевою прокуратурою № 2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 21-річної громадянки за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут в місцях масового перебування громадян небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах)”, — повідомили в пресслужбі.

Так, за даними слідства, у червні дівчина придбала більше 20 г канабісу та психотропні речовини, обіг яких заборонено — PVP та 5F-MDMB-PICA загальною масою близько 4 г для подальшого збуту.

“Вказані наркотичні засоби та психотропні речовини зловмисниця розфасувала у 48 згортках, частину яких заховала у місцях масового перебування громадян (у клумбах та під парканами), після чого зняла фото з координатами схованки для передачі майбутнім покупцям”, — йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі триває судовий розгляд кримінального провадження.