Анатолій Гриценко: Сьогодні об’єднана опозиція стала ширшою і міцнішою

Анатолій Гриценко: Сьогодні об’єднана опозиція стала ширшою і міцнішою

Сьогодні об’єднана опозиція стала ширшою і міцнішою. Тепер у нашій єдиній команді Микола Томенко та партія «Рідна країна» і Микола Катеринчук та Європейська партія України. Про це повідомив Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні об’єднана опозиція стала ширшою і міцнішою. Тепер у нашій єдиній командіМикола Томенкота партія «Рідна країна» іМикола Катеринчукта Європейська партія України. Про це повідомив Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Микола Катеринчук у центральному виборчому штабі відповідає за юридичний супровід виборчої кампанії– аби Закон був дотриманий і кожен голос був врахований.

Микола Томенко - стратегія виборчої кампанії та медійні комунікації; крім того - він керівник виборчої кампанії у місті Києві. Працюватиме спільно зНаталія Новак, головою виборчого штабу столиці.

Нас єднає спільне розуміння викликів і загроз, що постали перед Україною, спільне бачення шляхів їх подолання і головне - спільні цінності, загартовані Майданами, закріплені спільною роботою в парламенті і в Уряді.

Тому ми об’єднуємося. Всерйоз. Надовго. Заради системних ціннісних змін у країні.