Заява прес-служби партії «Громадянська позиція» щодо обстрілу авто працівників штабу Гриценка

Заява прес-служби партії «Громадянська позиція» щодо обстрілу авто працівників штабу Гриценка

У ніч з 13 на 14 січня невідомі обстріляли автомобіль двох працівників Центрального штабу Анатолія Гриценка - прес-секретаря Європейської партії України Юлії Підкурганної та головного редактора партійної газети В’ячеслава Калугіна.

У ніч з 13 на 14 січня невідомі обстрілялиавтомобільдвох працівників Центрального штабу Анатолія Гриценка - прес-секретаря Європейської партії України Юлії Підкурганної та головного редактора партійної газети В’ячеслава Калугіна.

Зловмисники зробили 10 пострілів у лобове скло та кузов автомобіля, пробили колесо. На місце злочину викликали поліцію.

Постраждалі пов'язують напад зі своєю роботою у виборчому штабіАнатолія Гриценка.

«Добре, що обійшлося без постраждалих, в цей час поруч і в самій машині нікого не було. Можна лише здогадуватися, чиїх рук це справа. Після постійних провокацій, організованих СБУ проти мене і команди в Слав’янську, Харкові, Дніпрі, Вінниці, Рівному, Хмельницькому, Чернівцях... Після звірячого побиття наших партійців у Одесі... Не залякаєте - і не зупините!», - прокоментував цей напад лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, 28 листопада 2018-го року в Одесі було скоєно бандитський напад на Анатолія Гриценка та членів його команди під час робочої поїздки на Одещину. Під час бійки, влаштованої тітушками, травми отримали троє партійців «Громадянської позиції».