Борис Філатов: Мені не подобається візантійщина Порошенка, але йому немає альтернативи

Борис Філатов: Мені не подобається візантійщина Порошенка, але йому немає альтернативи

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, що саме йому не подобається у політиці нинішнього президента України Петра Порошенка.

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів, що саме йому не подобається у політиці нинішнього президента України Петра Порошенка. Про це він сказав в рамках інтерв’ю порталу «ЧЕСНО».

— На Київщині ми знайшликілька міськрад, в яких зберігали і поширювали агітаційну продукцію БПП. Як ви ставитеся до агітації в міськраді?

— У нас агітації, якщо ви звернули увагу, немає. БПП мене точно не цікавить... Не знаю, наскільки про це можна писати або говорити (є ж 63 стаття виборчого закону, щоб це не вважали як агітацію). Незважаючи на складний період відносин зПетром Олексійовичем, я вважаю, що зараз йому немає альтернативи. Мені не подобається його оточення, мені не подобається його кадрова політика, мені не подобається його візантійщина, я про це говорю всюди публічно.

— Це ви про Томос?

— Ні. Томос – це дуже хороша річ, він увійшов в історію. А візантійщина – це я про стиль управління: всіх сварити з усіма, всіх мирити з усіма, тобто одного обійняв, тут же погладив, тут же покарав... Але я вважаю, що йому немає альтернативи: розумні люди розуміють, що у нас стоїть на кону доля держави.

А агітації БПП тут не буде не те що поруч, а в радіусі 150 кілометрів!

Повне інтерв’ю ви зможете прочитати тут.