Філатов розповів, які проекти закінчать у Дніпрі цього року

Філатов розповів, які проекти закінчать у Дніпрі цього року

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про дедлайни та плани на цей рік.

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про дедлайни та плани на цей рік. Про це він сказав в рамках інтерв’ю порталу «ЧЕСНО».

—Традиційне питання дедлайни і плани Філатова на нинішній рік?

— Цьогоріч ми хочемо домучити все, що ми не домучили в минулі роки. Я вже впевнений, що до кінця року ми закінчимо Набережну на Перемозі – наш довгобуд. Нарешті, ми "доб'ємо" міст у зв'язку зі зміною підрядників. Він уже в робочому стані, тобто конструктив там зроблено, – треба доперекласти асфальт і деформаційні шви. Це питання літа.
Цьогоріч, я гадаю, ми закінчимо на Сонячний тролейбусну лінію.

Розумієте, я вже починаю боятися щось говорити, тому що в процесі стикаєшся не тільки з недобросовісністю виконавців і відвертим ідіотизмом підрядників, але ще і дуже багато вилазить прихованих дефектів.

Також є ваші колеги, журналісти, вони починають писати, що щось мер наобіцяв. І виходить так: не говориш – значить не інформуєш громаду, не маєш прозорості влади, а починаєш щось говорити – значить не виконуєш обіцянки. Тому я намагаюся говорити більш-менш обтічно: сто разів уже наступили на міну, і помилки краще не повторювати.

На Західному ми будемо робити сквер. Планів багато – і дитячі садки, і школи-тисячники, і величезні кількості ремонтів. І той самий стадіон, я думаю, що до жовтня ми не зевершимо, але до травня (2020 року – прим. ред.) закінчимо. Тобто ми займаємося. Але я ж кажу, пообіцяєш зробити в жовтні, а зробиш в листопаді, – і тобі вже пишуть, що ти десь набрехав, у тебе невиконання обіцянки, і тебе вже десь опублікували. Так краще вже й не говорити.

Повне інтерв’ю читайте тут.