Пряма трансляція засідання 44-ї чергової сесії Дніпровської міської ради

Пряма трансляція засідання 44-ї чергової сесії Дніпровської міської ради

24 квітня, о 10:00, розпочнеться 44-та чергова сесія міської ради Дніпра VІІ скликання. На порядку денному, зокрема, питання про затвердження програми підтримки співвласників багатоквартирних будинків міста Дніпра на 2019 – 2023 роки та про внесення змін до рішення міської ради № 44/43 від 27 листопада 2013 р. «Про затвердження Правил благоустрою території міста Дніпра».

24 квітня, о 10:00, розпочнеться 44-та чергова сесія міської ради Дніпра VІІ скликання. На порядку денному, зокрема, питання про затвердження програми підтримки співвласників багатоквартирних будинків міста Дніпра на 2019 – 2023 роки та про внесення змін до рішення міської ради № 44/43 від 27 листопада 2013 р.
«Про затвердження Правил благоустрою території міста Дніпра».
На розгляд також винесено перспективу приватизації понад сорока об’єктів нерухомого майна та можливе ухвалення деяких змін у структурі міськради. Крім цього, міські обранці мають дійти згоди щодо звернення до Верховної Ради України. У документі пропонується внести в Кодекс України про адміністративні правопорушення відповідальність за самовільне втручання в міську систему ЖКГ. Найрозлогішим є блок питань земельних відносин. У ньому зібрано понад сто пунктів про передачу ділянок і їхнє документальне оформлення.