Де у Днiпрi дозволено рухатися зi швидкiстю 70 та 90 км/год

Де у Днiпрi дозволено рухатися зi швидкiстю 70 та 90 км/год

Згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 21 травня 2019 року визначені ділянки вулиць, на яких дозволяється збільшення швидкості руху транспортних засобів до 70 км на годину та до 90 км на годину у період з 1 квітня до 1 листопада, — повiдомляють у патрульнiй полiцiï Днiпра.

Зокрема:
- До 70 км на годину по вул. Набережній Заводській, за виключенням ділянок: за 200 м від перехрестя з вул.Павлова, від шлаковідвалу до розвороту на Кайдацький міст; у районі нерегульованих пішохідних переходів поблизу Льодової арени і перехрестя з вул.Метробудівською;

- До 70 км на годину по Донецькому шосе від перехрестя з вул. Березинської до межі міста;

- До 90 км на годину по Полтавському шосе за виключенням ділянок 50 м до нерегульованих пішохідних переходів та встановленням світлофорного об’єкту на перехресті від вул. Белградської з Полтавським шосе;

- До 70 км на годину по вул. Маршала Маліновського від перехрестя з вул. Любарського до Усть-Самарського мосту за виключенням ділянок 50 м до нерегульованих пішохідних переходів.

Але звертаємо вашу увагу на те, що рухатися з зазначеною швидкістю на вказаних ділянках буде дозволено лише після встановлення відповідних дорожніх знаків та об’єктів регулювання дорожнього руху.