У парку Глоби з'являться новi каруселi та лавочки

У парку Глоби з'являться новi каруселi та лавочки

Про це мер Днiпра написав на своï сторiнцi в ФБ.

—У парку Глоби об 11 ранку збереться спецкомiсiя з замiв. Тут будут знесенi усi незаконнi ларьки, а старi лавочки, каруселi та сухi дерева замiнять на новi. — розповiв мер.

Борис Фiлатов поручив заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директору департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Лисенку М. О., заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Шикуленку О. В., голові робочої групи з оптимізації управління парками міста Музиці М. І., начальнику інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Морозу Р. В., начальнику головного архітектурно-планувального управління департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради – головному архітектору міста Волику Д. В., заступнику начальника головного архітектурно-планувального управління департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради – головному художнику міста Білопольському С. О. провести спільні комісійні перевірки режиму роботи, стану функціонування Центрального міського дитячого парку Лазаря Глоби та Центрального парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, за результатами яких до 11.06.2019 надати міському голові пропозиції щодо заходів, які необхідно вжити для належного функціонування зазначених парків.

4. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директору департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Лисенку М. О., голові робочої групи з оптимізації управління парками міста Музиці М. І., начальнику інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Морозу Р. В. вжити заходів на території Центрального міського дитячого парку Лазаря Глоби до 15.08.2019 щодо:

4.1. Демонтажу торговельних споруд, які не відповідають Правилам благоустрою території міста Дніпра, малих архітектурних форм, які перебувають у зношеному стані, аварійних та сухостійних дерев.

4.2. Благоустрою території, утримання та відновлення зелених насаджень і закупівлі урн, лавочок, іншого інвентарю та обладнання, необхідних для належного функціонування парку.

5. Управлінню культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради:

5.1. До 11.06.2019 надати міському голові пропозиції стосовно відповідного місця для проведення всіх культурно-масових заходів розважального характеру у місті Дніпрі.

5.2. До 27.06.2019 розробити та подати у визначеному порядку на розгляд міської ради проект рішення стосовно затвердження Правил додержання тиші в місті та громадських місцях.

6. Голові робочої групи з оптимізації управління парками міста
Музиці М. І. вжити заходів щодо виділення фінансування на закупівлю та проведення необхідних робіт для встановлення туалетів у Центральному міському дитячому парку Лазаря Глоби та Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, а також окремої електричної підстанції на території Монастирського острова.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.