1 червня у Дніпрі стартує музичний проект «Класика на Пірсі»

1 червня у Дніпрі стартує музичний проект «Класика на Пірсі»

Першого червня у Дніпрі, на Січеславській Набережній, 34 (біля Сімейної лавки) розпочинаються концерти музичного проекту «Класика на Пірсі». Вони відбуватимуться у суботу раз на два тижні.

Мешканці та гості міста матимутьзмогу послухати популярні класичні твори у виконанні дніпровськихколективів і солістів, а також класику в сучасній обробці. У минулому роцісаме останній вид програми здобув найбільшу кількість прихильників.

«Класика на Пірсі» чергуватиметься у суботу із «Джазом на Пірсі», якийстартує 15 червня. У цьому проекті беруть участь молоді талановиті джазові колективи. Цього року будуть представлені здебільшого сучасні течії джазової музики.

А 7 червня розпочинаються концерти проекту «Молодий Пірс». Вонипроходитимуть на Січеславській Набережній, 34 щоп’ятниці. Протягом усьоголіта молоді музиканти представлятимуть свою творчість і змагатимуться заможливість вступити на одній сцені із зірками під час концерту «ВеликогоПірсу», а також виграти грошовий приз на розвиток своєї творчості. Глядачіж матимуть можливість безкоштовно слухати якісну музику у форматі опен-ейр.

Нагадаємо, «Великий Пірс» – музичний проект, який проводиться кілька разівна рік на Фестивальному причалі. На ньому виступають фіналісти «МолодогоПірсу». Також організатори запрошують «таємного гостя», ім'я якогозалишається у секреті аж до появи на сцені.

Крім цього, на Фестивальному причалі вже стартував танцювальний проектSocial dance Dnipro. Це – майстер-класи з професійними інструкторами відпровідних дніпровських шкіл латиноамериканських танців. Щонеділі всі охочі,незалежно від віку та вмінь, можуть опанувати базові навички танцюваннясальси, бачати, реггетону, зумби тощо.

Вхід на всі згадані заходи – вільний.

Довідка. «Великий Пірс», «Молодий Пірс», «Класика на Пірсі», «Джаз наПірсі» об’єднані в унікальний масштабний музичний проект – «Вечір Пірсу».Його учасниками є дніпровські гурти та виконавці. Цей проект – частинапрограми «Культурна столиця».