Поліція організувала дітям екскурсію на кінний завод

Поліція організувала дітям екскурсію на кінний завод

Петриківські поліцейські ювенальної превенції організували для дітей, батьки яких опинилися у складних життєвих обставинах, екскурсію до місцевого кінного племінного заводу.

З нагоди літніх канікул петриківські поліцейські ювенальної превенції організували для дітей, батьки яких опинилися у складних життєвих обставинах,екскурсію до місцевого кінного племінного заводу.Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області.

- 37 хлопців та дівчаток з радістю взяли участь у пізнавальному заході. Вони дізналися, що на території кінного заводу мешкають коні породи французький сель, бельгійська теплокровна, вестфальська та голштинська. Дітям було цікаво дізнатися, як вирощують та тренують породистих коней. – йдеться в повідомленні.

Також, окрім скакунів, дітям запропонували познайомитися із іншими мешканцями розпліднику - страусами, фазанами, рідкісними голубами, коровами, свинями і козами. Найсміливішим під наглядом дорослих дозволили проїхатись на конях верхи.