Завтра дніпрян запрошують приходити на роботу з собаками

Завтра дніпрян запрошують приходити на роботу з собаками

Відбудеться Всеукраїнський день “Візьми собаку на роботу”.

Цьогоріч VII Всеукраїнський день “Візьми собаку на роботу” відбудеться 21 червня. Організатори запрошують долучатися усіх господарів чотирилапих.

Всеукраїнська акція “Візьми собаку на роботу” розвиває дружню до тварин інфраструктуру в українських містах, пропагує забезпечення комфортних умов перебування домашніх улюбленців в офісах і має на меті змінювати статус чотирилапих у суспільстві.

До акції вже долучилось 343 людини з 65 міст. Найактивніші в цій акції мешканці Києва, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Харкова, Чернігова та Вінниці. Всі бажаючі можуть зареєструватись за посиланням:http://dogatwork.com.ua/та отримати рекомендації, як підготуватись до робочого дня з улубленцем, що потрібно з собою мати і облаштувати офісний простір. Реєстрація також дає можливість взяти участь в розіграші 100 кг корму та інших призів.

Ця традиція зародилася 17 років тому у США. У нас ця практика відносно нова. Вперше в Україні акція відбулася у 2013 році з ініціативи компанії Kormotech та бренду преміум харчування “КЛУБ 4 ЛАПИ”. У 2018-му до проекту приєдналися понад 248 компаній з 53 міст України.

Більше інформації можна отримати на сторінці організаторів.