У Дніпрі демонтували наливайку біля лікарні (ФОТО)

У Дніпрі демонтували наливайку біля лікарні (ФОТО)

Це вже тринадцята прибрана наливайка в цьому році.

25 червня у Дніпрі в рамках боротьби з місцями незаконного продажу алкоголю на розлив демонтували чергову наливайку. Тимчасова споруда навул. Бардіна, 1, стала тринадцятою, яку прибрали з вулиць Дніпра цього року. Кіоск-порушник розташовувався поруч із лікарнею. За словами продавчині, він працював цілодобово.

Юристка комунального підприємства «Благоустрій міста» Антоніна Кисіль розповіла, що кіоск демонтували через те, що він працював без дозвільних документів, а також через розміщення холодильників на вулиці та продаж алкогольних напоїв на розлив. Крім того, на цю наливайку неодноразово скаржилися мешканці міста.

«Інспектори комунального підприємства перевірили скарги мешканців і виявили цю тимчасову споруду, яка працювала з порушеннями правил благоустрою міста. Інформація щодо продажу спиртних напоїв на розлив у цьому МАФі буде передана до фіскальної служби. Перевірки продовжуватимуться», – зазначила Антоніна Кисіль.

Демонтований кіоск доправлять на майданчик для зберігання тимчасових споруд. Власник зможе забрати майно впродовж місяця, якщо надасть документи про право власності та сплатить рахунок за демонтаж.

Нагадаємо, скарги щодо незаконних точок продажу алкоголю на розлив дніпровці можуть залишати в соцмережі. Адреси з такими спорудами перевіряють щомісяця. Якщо власники не надають дозвільних документів, МАФи, в яких незаконно торгують алкоголем, прибирають.