Комунальники Дніпра чистять дощоприймальні мережі та ремонтують дощоприймачі

Комунальники Дніпра чистять дощоприймальні мережі та ремонтують дощоприймачі

Дніпровські комунальники чистять дощоприймальні мережі та ремонтують дощоприймачі

Дніпровські комунальники чистять дощоприймальні мережі та ремонтують дощоприймачі в різних районах міста. Роботу виконують працівники комунального підприємства «Гідроспоруди». 10 липня вони замінили шість старих аварійних дощоприймальних камер на нові бетонні монолітні на ділянці дороги, що веде від житлового масиву Придніпровськ до Усть-Самарського мосту.

«Наразі ведуться роботи з поточного ремонту дощоприймальної мережі на підходах до Усть-Самарського мосту. На цій ділянці заплановано виконати заміну старої цегляної кладки на монолітні залізобетонні колодязі. Термін служби нової конструкції - більше 50 років. Загалом на цьому відрізку дороги близько 50-ти дощоприймачів. Після перевірки було обрано 20 таких, що знаходилися в найбільш аварійному стані. Наразі вже замінили 6 з них. Завершити роботу плануємо до кінця наступного тижня», – розповів головний інженер КП «Гідроспоруди» Андрій Олефіренко.

По закінченню роботи на цій ділянці після рясних опадів великих калюж не буде, пообіцяв головний інженер КП «Гідроспоруди». Також він додав, що в 2019 році заплановано відремонтувати 350 дощоприймачів по всьому місту. Для цього було виділено 3,5 млн гривень. Наразі половину робіт від загального об’єму вже виконано.