У Дніпрі ВАЗ наїхав на дитячий візочок і зник в невідомому напрямку

У Дніпрі ВАЗ наїхав на дитячий візочок і зник в невідомому напрямку

ВАЗ рухався заднім ходом і переїхав візок.

Так, 29 липня, близько 22-ї години вечора спецлінії 102 надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Коробова. Вартові порядку швидко прибули за вказаною адресою.

На місці інспекторам вдалося з'ясувати, що водій на авто ВАЗ рухаючись заднім ходом здійснив наїзд на перешкоду, а саме дитячий візочок. На щастя, в останній момент жінка встигла забрати дитинку з коляски. Громадянка також пригадала номерні знаки транспортного засобу, за якими, в ході першочергових розшукових дій патрульним вдалося виявили вищевказане авто. На місце викликали заявницю, яка впізнала громадянина.

В ході спілкування з 38-річним водієм поліцейські помітили в останнього ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився. Також, громадянин пояснив, що не помітив коляску та не чув, як його намагалися зупинити.

Патрульні склали відповідні адміністративні матеріали на керманича автівки.

Патрульна поліція Дніпра закликає водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та не сідати за кермо у нетверезому стані, адже дорога не пробачає помилок. А керманич в стані сп’яніння – потенційний вбивця.