Борис Філатов про маршрутні таксі: ми шукаємо альтернативи, щоб в такому ж тарифі зробити пасажирські автобуси більшої місткості

Борис Філатов про маршрутні таксі: ми шукаємо альтернативи, щоб в такому ж тарифі зробити пасажирські автобуси більшої місткості
У мерії Дніпра шукають перевізників, котрі готові випустити на маршрути якомога більше пасажирських автобусів великої місткості. Водночас нині попри рішення виконкому міськради, тариф на проїзд у маршрутних таксі не підіймають. Ситуація може змінитися через здороження палива.
Крім цього, у новому випуску проєкту «Запитай Філатова» мер Дніпра розповів про те, як проводив зустрічі з власниками автопарків і який отримав із цього результат:
«Люди (власники автопарків, - ред.) весь час ходять скаржаться. Та така ситуація, що жодного з них з маршруту зрушити неможливо. За кожним стоїть якесь лобі. Мені навіть за один маршрут телефонував на той час заступник Генпрокурора. Але ми цей маршрут усе одно ліквідували», - говорить Борис Філатов.

Мер пригадав також, як на одній з апаратних нарад побився об заклад з керівником департаменту транспорту міськради. До квітня наступного року керівник відомства має навести лад у маршрутних перевезеннях або ж піти на службове пониження.

Подивитися повний випуск програми «Запитай Філатова» можна тут:https://www.youtube.com/watch?v=sG5ndOfbHZI