У Дніпрі жінка намагалась проїхати в трамваї за посвідченням ДНР

У Дніпрі жінка намагалась проїхати в трамваї за посвідченням ДНР

У Дніпрі жінка намагалась проїхати в трамваї за посвідченням ДНР

7 серпня на спецлінію 102 звернувся працівник транспортної інспекції і повідомив, що під час перевірки квитків в одному з трамваїв, одна жінка надала йому посвідчення з печаткою так званої Донецької народної республіки. Патрульні прибули на виклик, і з'ясували, що раніше жінка проживала у Торезі, а з 2015 р. переїхала до Дніпра. Пенсійного посвідчення державного зразка не має. Навіщо надала недійсний документ чітко пояснити не могла. Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та працівників СБУ. Ті вилучили документ, який пред'явила жінка та доставили її до Чечелівського відділку поліції для з'ясування усіх обставин.

8 серпня, ввечері до поліції звернулися з одного з супермаркетів на вулиці Боброва. Працівники повідомили, що зупинили чоловіка, який перебуваючи в крамниці відкрив пляшку ігристого лікеру та став пити її на місці. Патрульні затримали громадянина. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його доставили до відділку поліції, де склали протокол за ст.178 КУпАП (Поява у п'яному вигляді в громадському місці).

9 серпня, вночі, патрульні помітили на вулиці Погребняка невідомого, який котив дитячий велосипед, а на його багажнику був прив'язаний мотор. Чоловіка зупинили та поцікавилися звідки він узяв ці речі. Той під час спілкування плутався у відповідях.
В результаті чоловіка доставили до Соборного відділку поліції. Як виявилося, громадянин вже мав проблеми із законом і був засуджений за крадіжки.