У Дніпрі можно отримати безкоштовну правову консультацію

У Дніпрі можно отримати безкоштовну правову консультацію

А також написати заяви та претензії у зручний час.

У Дніпрі громадська організація «Товариство інтелектуальної власності» розпочала реалізацію проєкту «Посилення правової спроможності та правових можливостей територіальної громади м. Дніпра». Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

Його проекту – підвищення загального рівня правової культури мешканців міста, набуття громадянами правових знань, в тому числі щодо своїх прав і обов’язків, подальший розвиток системи безоплатної правової допомоги, забезпечення прав дітей, батьків і педагогів.

Так, у Дніпрі організовано роботу консультаційного пункту для безкоштовних правових консультацій населення міста з питань захисту своїх прав, а також прийняття від громадян заяв та претензій у зручний для них час.

Пункт розташовано за адресою вул. Володимира Великого (колишня Плеханова), буд. 16, оф. 15. Телефони: 095-816-39-11, 068-638-28-48, 063-681-61-82. Електронна пошта для запитів та листування [email protected]. Режим роботи консультаційного пункту: середа та п’ятниця з 14:00 до 19:00.