Концерт симфонічного оркестру “Віртуози Києва” та світових зірок класичної музики: програма "Симфонії всесвіту" у Дніпрі

Концерт симфонічного оркестру “Віртуози Києва” та світових зірок класичної музики: програма "Симфонії всесвіту" у Дніпрі

GAS Concert представляє: міжнародний музичний проект, концертне турне “Симфонії всесвіту”, яке відбудеться у вересні 2019 року в 6 містах України.

ДмитроЯблонський, диригент:«Класична музика -це не розвага, це частина життя. Якщо після концерту вивиходите зі сльозами на очах, чипосміхаючись -ви стали глибшими й досконалішими. Церозуміннябезперечне і безкомпромісне.Класична музика має бути частиною життя кожної людини. І чим частішеви відвідуватимете класичні концерти, тимбільше будете заглиблюватись в себе.»


GAS Concertпредставляє: міжнародниймузичний проект, концертне турне “Симфонії всесвіту”, яке відбудетьсяу вересні2019року в 6 містах України.
Концерти зіграють:
- симфонічний оркестр“Віртуози Києва”
- всесвітньовідомий диригентта віолончеліст, номінант“Греммі”Дмитро Яблонський
- знана піаністка Анна Улаєва
В програмі:
- музикакомпозитора Олексія Шора
- Симфонія №2Йоганнеса Брамса
- Увертюра“Сорока-злодійка” Джоакіно Россіні
Юрій Погорецький, директор оркестру “ВіртуозиКиєва”, концертмейстр групи віолончелей:«Це турне – наша перша велика спроба взаємодії віртуознихвиконавців класичної музики з українським слухачем. Заостанні роки нам вдалосьзреалізувати декілька проектів зяскравими іноземними виконавцями, але ось так поїхати з симфонічним оркестромта солістом по містах України - цевперше. Безпрецедентний проект.»
Дмитро Яблонський, диригент:Це абсолютноприголомшливий проект. В програмі прозвучить музика трьох композиторів - цеРоссіні, уверюра "Сорока-злодійка",Олексій Шор, який народився в Києві, потімемігрував до Ізраїлю, пізніше в Америку. Шор -композитор, який має ступінь доктора математики, унікальна особистість. Ми виконаємойого концерт для роялю з оркестром, який має назву "Notebook", а в другомувідділенні прозвучить божественна Симфонія №2 Брамса, якана будь-якому континенті може звучати хоч 24 години на добу.”
Графік турне:
4 вересня - Чернігів, Обласний Філармонійний Центр
5 вересня - Харків, Філармонія
6 вересня - Дніпро, Філармонія ім. Л. Когана
7 вересня - Одеса, Філармонія
8 вересня - Київ, Національна музична академія України імені П. І.Чайковського
10 вересня - Львів, Філармонія
Квитки -http://gasconcert.com.ua/galaxysimphony
Детальна інформація вкладеним файлом та за посиланням -https://www.facebook.com/events/2282714468484436/